O nas

Družinsko podjetje, Darilna embalaža Kunej, Marinka Lesjak s. p., je bilo ustanovljeno leta 1990 in se nahaja v samem središču srednjeveškega utripa trga Podsrede. Smo na dveh lokacijah.

Spodnji del predstavlja delavnico, kjer razvijamo, oblikujemo in izdelujemo  drobno, unikatno darilno embalažo iz trdega kartona in papirja.

Na zgornji strani pa so prostori, kjer smo našo ponudbo še razširili – tu nastaja darilna-kaširana in transportna embalaža iz 3 in 5-slojnega kartona.

V podjetju smo zaposleni družinski člani in še 2 osebi (skupaj 5).

Spodnja delavnica

Zgornja delavnica in skladišče

Darilna embalaža je embalaža namenjena obdarovanju, prodaji in drugim namenom, kjer je poleg uporabnosti, pomemben tudi izgled, poleg zaščite pa seveda zagotavlja tudi eleganten izgled in lično obliko.

Ker se zavedamo, da je prepoznavnost vašega imena oz. imena vašega podjetja pomembna, pa nudimo tudi večbarvni potisk naše embalaže.

Z izbiro kartonske namesto plastične embalaže prispevate tudi k boljši prihodnosti in stanju našega planeta.

Na voljo imamo embalažo za najrazličnejše izdelke in darila, ki jih je mogoče pakirati v kartonsko embalažo, narejeno po meri vašega izdelka.

Trislojne kartonske škatle  so primerne za pošiljanje paketov, skladiščenje blaga, zaščito blaga med transportom, pri selitvah in arhiviranju različnih vrst blaga. Za sestavo kartonske škatle ne potrebujete dodatnega orodja. Škatlo lahko ročno sestavite s pomočjo pripravljenih upogibnih mest. Z lepilnim trakom nato samo zalepite dno in odprtino, kjer boste škatlo zaprli. Na voljo je velika izbira dimenzij.

Petslojne kartonske škatle so namenjene zaščiti in transportu občutljivega in težjega blaga. Primerne za pošiljanje težjih in občutljivih paketov, skladiščenje blaga, zaščito blaga med transportom, pri selitvah in arhiviranju različnih vrst blaga.

Darilna-kaširana in izsekana embalaža je spoj vrhunske elegance izdelka prepojen s postopkom kaširanja. To pomeni, da osnovno potiskano polo z lepilom spojimo s trdim kartonom različnih debelin/valovitim kartonom … Posebnost kaširane embalaže je v večji zaščiti vsebine, v obstojnosti, trdnosti ter nosilnosti embalaže.

Cilji našega podjetja pa so:

Izdelovati poskušamo vse, kar nam narekuje trend, predvsem se prilagajamo našim naročnikom, jim svetujemo in jim skušamo pomagati pri sami odločitvi, kakšna naj bi bila ta embalaža.

Darilna embalaža naj bi bila danes takšna, da jo človek čim dalj časa občuduje, da začuti sporočilo proizvajalca, da jo stežka zavrže stran oziroma da išče načine, kako bi jo dalj časa uporabljal za nove namene. Ter da ga spodbuja, da jo sam daruje drugim. V naši obrti že nekaj časa opažamo, da kultura obdarovanja iz leta v leto narašča, posebej v podjetjih, ki že uveljavljajo načrten pristop. Sicer pa podjetja za katere izdelujemo embalažo, dajejo vedno večji poudarek ravno tovrstni embalaži, saj bistveno prispeva k celotnemu vtisu.